Feed on
Posts
Comments

WAC

Als oud-bestuurslid van de Wilton Autoclub, beter bekend onder de afgekorte naam WAC, wijs ik er op dat deze autoclub een autoverzekering heeft die U verbaast zal doen staan vanwege de lage premie en de uitstekende voorwaarden! De WAC werkt daarbij samen met de bekende MEEÙS-autoverzekeringen. U moet maar eens langskomen in de Admiraal de Ruijterstraat 22 in Schiedam en u weet binnen een paar minuten wat het u kost. U zult verbaast zijn dat het zo'n beduidend lager bedrag is dan dat u gewend bent. Honderden enthousiaste autobezitters gingen u al voor!

Bovendien steunt dan ook een particulier initiatief van ALLEEN vrijwilligers en dat is echt uniek!

Dus, nieuwe leden zijn van harte welkom. U krijgt bij ons – naast die goedkope autoverzekering – meer waar voor uw geld! Wij bieden u namelijk een mooie ruimte om GRATIS uw auto te wassen, GRATIS een brug om zelf de olie te verversen, GRATIS een montageruimte met gereedschap om zelf aan uw auto te sleutelen en last but not least de hierboven genoemde zeer voordelige autoverzekering!

En dat alles voor een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage van € 25,= en eenmalig € 3,= inschrijfgeld. Wilt u zich aanmelden? De WAC is telefonisch bereikbaar gedurende de openingstijden via nummer 010 473 13 46 en het adres is Admiraal de Ruyterstraat 22, 3115 HB Schiedam (even voorbij de Gamma!).

(Momenteel, januari 2016, is de WAC bezig om de inbraak in het Praethuis, gevolgd door brand, in oktober 2015, te boven te komen. Het beroemde Praethuis werd daarbij volledig in de as gelegd maar binnen afzienbare tijd zal er een nieuwe kantoorruimte worden geplaatst. Alle werkzaamheden gingen overigens 'gewoon'door!)

 

Leave a Reply